|
02.06.2021 08:47

Переможець “Голосу країни” Роман Сасанчин розповів, як освідчувався коханій: “Вона не захотіла”

Новина про заручини Романа миттєво облетіла всі ЗМІ, адже він молодий, талановитий і не так давно перебрався до власної квартири в Києві, яку отримав за перемогу в “Голосі”. Багатьом прихильницям хотілося б опинитися на місці його нареченої, проте серце героя нашої сьогоднішньої статті вже зайняте.

Зі своєю майбутньою дружиною Іванною Сасанчин познайомився в минулому році в спільній компанії друзів. Дівчина не відразу прийняла залицяння виконавця, а коли це сталося, вони не тягнули та незабаром з’їхалися. У столицю пара разом і переїхала.

Роман Сасанчин зі своєю дівчиною Іванною

Пропозицію Іванці Рома хотів зробити красиво і саме в тому місці, де вони познайомилися, але в плани втрутився випадок. Купивши каблучку та розкішний букет троянд, співак чекав на кохану, однак вона відмовилася йти до нього, тому що погано себе почувала:

“Я прибув вже, приїхав, все як має бути, її чекаю. Подзвонив до неї і говорю: “Іванка, потрібно прийти, хочу дещо тобі сказати”. Ну типу, я намагався щось таке придумати, щоб вона не зрозуміла, що там відбувається. Чи в неї настрою не було, чи що, коротше, дійшло до того, що вона не захотіла прийти, чи вона погано себе почувала і сказала, що не прийде. Ми навіть, можна сказати, трохи посварились. І я прихожу до неї, стаю на коліно перед дверима біля ванної, і роблю пропозицію. Іванка в піжамі, все романтично, все як має бути”, — поділився Сасанчин в ефірі програми “Твій день“.

Рома та Іванка в програмі Твій день

Як виявилося, дівчині справді біло погано, до того ж вона абсолютно не підозрювала, що обранець хоче покликати її заміж:

“В нас така вийшла суперечка. Я собі думала одне, він — зовсім інше, і трошечки посварились”.

Втім, заповітне “так” Рома все ж почув, тому закохані потихеньку планують майбутнє весілля. До речі наречена старша за нього на 4 роки.