|
04.06.2021 17:21

Анфіса Чехова пережила домагання та насилля — розповіла все на чистоту: “Все одно ніхто не дізнається”

Російська телеведуча, колишня суддя МастерШеф на каналі СТБ Анфіса Чехова поповнила ряди зірок, які розповіли про пережиті домагання. За словами знаменитості, в 23 роки їй довелося чинити опір продюсеру каналу “Муз-ТВ”. Про це Чехова розповіла YouTube-шоу “Алена, блін!”.

Анфіса відбивалася від нахабного продюсера

Телеведучу запросили вести програму “Проти ночі”. Продюсер став регулярно натякати їй на інтимні стосунки в обмін на успішну кар’єру. А одного разу запропонував провести ділову зустріч в лазні. Анфіса відмовлялася і нагадувала, що у неї є молода людина. Втім, він лише відповів, що бойфренд “все одно нічого не дізнається!”.

В результаті продюсер все-таки заманив її в свій кабінет під і спробував укласти на диван. Чехова його відштовхнула. І на наступний день її звільнили.

Насилля від чоловіка

Зірка має досвід і домашнього насилля в цивільному шлюбі з телеведучим Володимиром Тишко. Телеведуча завила, що пережите дало їй “колосальний досвід”.

“Я відчула з ним, що таке бути жертвою. Я дозволяла і морально, і фізично ставитися до себе як до жертви. І те, що відбулося, це фізичне насилля, воно стало найважливішою і вирішальною подією в моєму житті. І зараз я, крім подяки, не відчуваю ніяких інших почуттів до Володимира. Якби цього не сталося, я не почала б свій шлях до себе, не перестала б бути жертвою. Майже всі чоловіки в моєму житті мріяли мене бачити саме такою: гола, послужлива і в наморднику. Бажано, щоб намордник не дозволяв мені говорити нічого крім: “Так, мій пан”. Не знаю чому всі чоловіки хочуть мене підчинити? Не знаю, чому я весь час цього пручаюся?”, — розповідає Анфіса.