|
07.06.2021 17:10

Ольга Фреймут вийшла в люди в екстремальному міні та на височенних підборах: зібрала на собі всі погляди

Ні для кого не секрет, що Ольга Фреймут не соромиться відкрито висловлювати свою думку про ті чи інші речі, якою б невтішною вона не була. Марку суворої ревізорки телезірка підтримує відповідним стилем — стримані костюми, лаконічний макіяж, нічого зайвого і вже тим більше викликаючого.

Ольга Фреймут

Втім, як справжня жінка, Ольга вміє дивувати, що на зробила і на цей раз. Так, у себе в Інстаграмі Фреймут опублікувала фото, на якому вона позує в блідо-жовтому костюмі, що складається з блузи та спідниці довжини вище коліна. Тканина така тонка, що навіть злегка просвічується. Доповненням образу послужили лавандові туфлі-човники на високих підборах, рівна укладка і макіяж з червоною помадою.

Судячи з усього, це архівний кадр зі зйомок програми “Ревізор” або “Інспектор Фреймут”, оскільки поряд Ольгою можна помітити членів знімальної групи, а сам знімок був опублікований на честь її професійного свята — Дня журналіста.

Скріншот з Інстаграму Ольги Фреймут

Треба сказати, що героїня нашої сьогоднішньої статті завжди виглядає елегантно, жіночно і з голочки, тому навіть такі, здавалося б, вульгарні деталі, як занадто тонка тканина і екстремальна довжина, не виглядають на ній відштовхуюче провокаційно.

До речі, окрім кар’єри на телебаченні, Ольга пише книги з етикету і проводить майстер-класи хороших манер, причому деякі з них можна подивитися безкоштовно в соціальних мережах.

Ольга Фреймут повчила українців їсти устриці

Її відеоуроки завжди збирають безліч коментарів, причому далеко не завжди вони несуть добрий посил. Втім, Фреймут не звертає на це уваги, а якщо й звертає, то завжди іскрометно відповідає, чого у неї варто повчитися.