Рубрики: Шоу-бізнес
16.06.2021 08:53

Просторне бунгало з сонячними батареями: де живе Ірина Білик разом з маленьким сином, але без чоловіка

Українська поп-діва Ірина Білик зовсім недавно оголосила про розлучення зі своїм п'ятим чоловіком Асланом Ахмадом, що ніяк не вплинуло на її добробут.
Поділитися

Найчастіше зірки естради обирають для життя елітні заміські комплекси з охороною, красивою територією і всім, що необхідно для комфортного відпочинку. Все тому, що вони можуть собі це дозволити і, як правило, намагаються сховатися від настирливих папарацці, проте далеко не всім і не завжди це вдається. Не вдалося і героїні нашої сьогоднішньої статті.

Де живе Ірина Білик

Ірина Білик придбала маєток з величенькою присадибною ділянкою в котеджному містечку “Козирна карта” селища Березівка, яке знаходиться в 15 кілометрах від української столиці.

Там розташувалися всього 60 будинків, гольф-клуб і ресторани, а якщо хочете стати сусідом артистки поряд з шансоньє Гаріком Гричевським і художницею Євгенією Гапчинською, готуйтеся викласти як мінімум 7 мільйонів гривень. Все це з’ясували журналісти програми “Викриття“.

Будинок Ірини Білик

Співачка відмовилася від многоетажності та облаштувалася в одноповерховому, але дуже просторому бунгало. На даху легко помітити сонячні батареї, а біля особняка, очевидно, була пророблена робота ландшафтних дизайнерів. Відпочиває Ірина разом з друзями і рідними на свіжому повітрі в спеціально обладнаній зоні відпочинку.

Будинок Ірини Білик

До речі, купити цей розкішний заміський будинок Білик допоміг її друг Андрій Данилко, відомий своїм альтер-его заводної провідниці Вєрки Сердючки. Про це зірка сама розповіла в одному з інтерв’ю – їй не вистачало повної суми, і тоді Данилко запропонував свою допомогу.

Тут Ірина живе разом з молодшим сином Табрізом від п’ятого чоловіка Аслана Ахмадова, з яким поп-діва наразі розлучається. За її словами, вона дуже його любить, проте вже більше року обранець не приїжджав до неї і до дитини в Київ з Москви, де він працює.

Ірина Білик і Аслан Ахмадов