|
02.07.2021 12:19

Тіна Кароль відповіла на питання: “Де Дан Балан?”. Як склалися стосунки зірок після розсекречення роману?

Історія Тіни Кароль та Дана Балана розпочалася на зйомках проекту “Голос країни” у 2020 році. Тоді молдавський мачо вподобав нашу поп-діву і прихильники раз у раз дивилися, як розвиваються стосунки музикантів на зйомках.

Тіна Кароль і Дан Балан

Згодом, коли завершився навіть 11 сезон співочого шоу, продюсер Володимир Заводюк розповів, що спочатку організаторами так і задумувалася історія про стосунки тренерів на проекті. Та через деякий час симпатія і дійсно виникла між зірками.

Продюсер “Голосу країни” розповів про створення легенди

Тіна і Дан також пояснювали своїм прихильникам, що між ними і дійсно виникла симпатія.

Сидимо вдома, робимо дітей

Під час локдауну 2020 Тіна Кароль і Дан Балан записали кілька дуетних композицій. Сама ж співачка в інтерв’ю Каті Осадчій розповідала, щоб уникнути захворювання слід максимально уникати відвідування публічних місць.

“Сидимо вдома, робимо дітей”, – жартома сказала Тіна.

Тіна Кароль у програмі “Світське життя”

Та попри співпрацю, спільні треки, Тіна відмовляється говорити про Дана Балана. На ресурсі “Патреон” співачка дала інтерв’ю, де на питання про екс-тренера “Голосу країни” взагалі не схотіла давати відповідь і переключила увагу інтерв’юера на іншу тему.

Тіна Кароль

Зараз про співака артистка навіть і не згадує. Сам Дан Балан взяв паузу у соціальних мережах – не публікує новин про своє життя. Лише зрідка виступає на закритих концертах.