Рубрики: Шоу-бізнес
05.07.2021 18:27

Молода дружина Віктора Павліка відрізала довгі локони і ходить з короткою зачіскою: тепер можна розслабитися

Катя Репяхова здивувала мережу несподіваними змінами.
Поділитися

Не так давно молода обраниця народного артиста України Віктора Павліка Катерина Репяхова стала мамою вперше. У червні вона народила сина Михасика. Зараз дівчина та її малюк знаходяться вдома та пристосовуються до нових правил життя та умов існування. Концертний директор та блогерка в одній особі не приховує — набагато важче, ніж вона думала. Але материнство того варте.

Катя Репяхова тепер з короткою зачіскою

Не так давно на особистій сторінці Каті в соціальній мережі Instagram з’явився відеоролик, у якому вона постала на парикмахерському кріслі, а майстер відрізала її розкішні світлі локони. Навіть важко уявити, що змусило її позбавитися від розкішного волосся та чому вона на це зважилася.

Скріншоти сторінки Каті Репяхової.

Зачіска вийшла трохи вищою за плече. І важко об’єктивно оцінити, чи личить вона зірковій дружині.

Також Катя Репяхова розповіла, що настільки втомилася, що забула про плани свого чоловіка і розповіла про те, що вони збираються у передмістя відпочити. Вже трохи згодом вона зрозуміла, що усі її плани нездійсненні через роботу Віктора Франковича.

Нагадуємо, що дівчина стала офіційною дружиною Віктора Павліка більше року тому. До торжества вона два роки перебувала у ролі коханки Віктора Франковича, так як він був одружений на своїй третій дружині Ларисі Созаєвій і боявся розривати з нею стосунки через хворобу свого сина Павла, який помер рік тому. Зараз зірка будує родину разом з новою обраницею і пара вже запланувала весілля на листопад, адже вони не мали змоги відсвяткувати його через траур.