|
07.07.2021 15:50

Дан Балан показав маленьку дівчинку з хвостиками і ніжно притулив до себе: крім старшого сина, є й донька?

Незважаючи на те, що Дан Балан щосили намагається приховати особисте життя від сторонніх очей, йомц все гірше це вдається. Так, до мережі постійно потрапляють кадри, на яких він проводить час з різними моделями та прихильницями, а іноді можна побачити і родинні свята, на які Дан Балан приїжджає з США, де він мешкає.

Діти Дана Балана

Дан Балан 

Відомо, що у молдавського виконавця є лише один син Алан, який народився у шлюбі з Еллою Крупеніною. Зіркова пара не протрималася разом довго, і згодом співак подав на розлучення. За неофіційними даними причиною розриву стали ревнощі дружини співака. Хлопчик залишився з матір’ю. Деякий час вони проживали разом в Ізраїлі, але потім змінили місце проживання. Подейкують, що зараз Алан з мамою знаходяться в Румунії.

Нещодавно на фан-акаунті присвяченому творчості Дана Балана з’явилася світлина, на якій артист постав поруч з маленькою дівчинкою. Знаменитість та його маленька супутниця дуже схожі між собою, і можна було-б подумати, що це батько та донька. Але вже зовсім скоро з’ясувалося, що це його архівна світлина з племінницею Еліс. Матір’ю дівчинки є сестра Дана Сонда. На привеликий жаль, у житті Балана досі не з’явилася маленька жінка, яка могла б розтопити його серце.

Нагадуємо, що не так давно Дан Балан та Тіна Кароль потрапили у серйозний скандал через заяву Володимира Завадюка. Так, продюсер розповів про те, що роман артистів був лише піаром. Обидвом співакам довелося виправдовуватися перед фанатами, які розгнівалися на своїх кумирів через обман.