Рубрики: Шоу-бізнес
07.07.2021 20:01

Тіна Кароль розповіла, яка жінка ще відвідувала могилу Євгена Огіра та ким вона приходиться самій поп-діві

Тіна Кароль у дуже молодому віці овдовіла. Співачка і досі береже пам'ять про коханого, але не лише вона одна.
Поділитися

У 2013 році Тіна Кароль ошелешила всю країну новиною про те, що у неї не стало чоловіка. Євген Огір тривалий час боровся з раком шлунку, але хвороба виявилася набагато сильнішою від нього. Тіна доклала немало зусиль для того, щоб врятувати коханого. Відходила від Євгена тільки на час роботи.

Тіна Кароль та Євген Огір

Поховали Євгена на Берковецькому кладовищі. Через 40 днів по смерті чоловіка, помер його батько. Могила свекра Тіни знаходиться поруч з Євгеновою.

Тіна Кароль працювала над оформленням могили коханого

Згодом дерев’яний хрест замінили на білий пам’ятник. Співачка регулярно ходить до чоловіка на цвинтар. Та не лише вона одна. Виявляється, навідується до рідних і мама Євгена – свекруха Тіни Кароль.

Жінку звати Раїса Петрівна. Вона народилася у 1952 році. Спершу з Тіною у неї були непрості стосунки.

У 2012 році поп-діва розповідала, що колись отримала на горіхи від Раїси Петрівни за те, що не вміла правильно смажити котлети. Згодом, старша жінка стала справжньою помічницею. Тіна хвалилася, що свекруха їй привозила корисні продукти, адже сама співачка через напружений графік не встигала навіть нормально пообідати.

Чи спілкується поп-діва з Раїсою Петрівною зараз – невідомо. Співачка не згадує рідню в інтерв’ю та не поширює інформацію про свою родину на сторінках соціальних мереж.

Раніше маму Євгена бачили на кладовищі. Вона приносила червоні гвоздики та прибиралася коло могил.

Більше дізнайтеся про життя та родину зірки у відео: