Рубрики: Шоу-бізнес
11.07.2021 11:28

Батьки братів Меладзе повірили шахраям і віддали їм всі свої заощадження: як саме обікрали літню пару?

Шота Меладзе та його дружина нахабним чином обдурили та виманили велику суму грошей.
Поділитися

Здавалося б що може статися у заможній родині, де обидва сини заробляють шалені гроші? Виявилося, що немає різниці, хто твої діти, адже апетит у шахраїв на пенсіонерів доволі великий.

Стали жертвами шахрайства

Брати Меладзе поруч з батьками та сестрою.

Батьки популярного російського виконавця Валерія Меладзе та композитора Костянтина Меладзе віддали 300 тисяч рублів, намагаючись врятувати від покарання “племінницю”. Про це повідомляє Telegram-канал “Baza”. За даними каналу, напередодні батькові співака Шоту Меладзе зателефонувала жінка, яка представилася його племінницею і розповіла про влаштоване ДТП.

Шахрайка також згадала, що знаходиться в відділенні поліції і їй загрожує покарання. Інший шахрай узяв трубку і назвав себе “старшим слідчим” і заявив, що для звільнення племінниці потрібно один мільйон рублів. У пенсіонерів таких грошей не було, в результаті шахраї погодилися на 300 тисяч, які були віддані батьком Меладзе невідомому чоловікові, який приїхав до його дому.

Костянтин Меладзе 

Відразу після передачі грошей Шота Меладзе подзвонив родичам і з’ясував, що з його справжньою племінницею все в порядку. На даний момент порушено кримінальну справу.

На превеликий жаль, ніяких коментарів від братів Меладзе стосовно ситуації немає. Втім, ми впевнені, що сини допоможуть батькам і це не велика проблема для усієї родини.

Нагадуємо, що необхідно пильнувати, адже шахраї не просто так обирають пенсіонерів, а через їхню довірливість. Захищайте своїх батьків, бабуся та дідусей.