Рубрики: Шоу-бізнес
13.07.2021 17:58

В мережі оприлюднили відео з кастингу Віри Брежнєвої у ВІА Гру – ще була Галушкою: Меладзе аж окуляри зняв

Зараз Віра Брежнєва є самостійною співачкою, але початок її кар'єрі поклав кастинг в тріо "ВІА Гра", куди вона, судячи з усього, дуже хотіла потрапити.
Поділитися

За складом групи “ВІА Гра” встежити досить складно, адже змінюється він вельми часто. Тільки вивчиш імена всіх солісток, як Костянтин Меладзе тут же шукає їм заміну. Але варто зазначити, що голос учасниць тріо має далеко не першорядне значення. Куди важливіша тут зовнішність і привабливість.

Віра Брежнєва, схоже, зібрала в собі одразу всі достоїнства, які дозволили їй вписати себе в історію колективу. Більш того, їй пощастило опинитися в тому самому “золотому” складі “ВІА Гри” разом з Надією Мейхер-Грановською і Анною Сєдоковою.

Золотий склад ВІА Гри

На кастинг майбутня зірка, тоді ще Віра Галушка, звучний псевдонім якої з’явився пізніше, прийшла в чорному костюмі, що складався з мікроспідниці та піджаку з глибоким вирізом. Свій викликаючий образ співачка доповнила чобітками на шпильці і розпущеним білявим волоссям.

Продюсер і нинішній чоловік Брежнєвої Костянтин Меладзе в інтерв’ю Дмитру Гордону відкрито говорив:

“Коли ми взяли її в групу, вона, власне кажучи, не вміла ні танцювати, ні співати”.

Очевидно, цьому всьому Віра таки навчилася. Зараз вона з легкістю збирає на своїх концертах стадіони, а її хіти звучать звідусіль.

Концерт Віри Брежнєвої

До речі, “ВІА Гра” подарувала Брежнєвій не тільки співочу кар’єру, а й кохання в обличчі Костянтина Меладзе. Пара довго приховувала свої стосунки, що й не дивно, адже композитор тоді був у шлюбі.

Віра Брежнєва і Костянтин Меладзе

Про всі подробиці їхнього службового роману, який плавно перетік у таємне одруження, дізнавайтеся з наступного відео: