|
15.07.2021 11:54

Холостяк-11 Михайло Заливако зробив Анні Богдан неочікуваний “сюрприз”: підстригся налисо (ФОТО)

Менше ніж рік тому Михайло Заливако жив непублічним життям, але зараз за ним стежать тисячі фанатів, і все це завдяки реаліті “Холостяк”. Важко не погодитися з тим, що він дійсно завидний наречений. У свої 31 Міша може похвалитися процвітаючою логістичною компанією, яку він заснував з нуля.

Бізнес не тільки зробив його фінансово незалежною людиною, але і впевненим у собі чоловіком, тому всіх нових цілей Заливако успішно досягає і продовжує йти тільки вперед.

Михайло Заливако

За серце героя нашої сьогоднішньої статті боролися безліч гарних дівчат, але вдалося це лише одній з них – переможниці проекту Анні Богдан. У фіналі Михайло подарував їй заповітну каблучку, хоча глядачі до останнього не вірили в продовження відносин поза камерами. Проте, пара досі разом. За ці кілька місяців після завершення “Холостяка-11” вони встигли з’їхатися і помандрувати вдвох.

Михайло Заливако і Анна Богдан

Закохані регулярно публікують спільні фото і відео в соціальних мережах, але на цей раз Заливако з’явився в своїх Інстаграм-сторіз на самоті та поділився планами на стрижку:

“Коротше, приїхав зістригати шапку, тому що липень місяць, а я в головному уборі ходжу, тому треба буде що-небудь… Може налисо?”, – спитав Міша у підписників.

Скріншот з Інстаграму Михайла Заливако

Незабаром після цього він вийшов на зв’язок з фоловерами вже лисим, але як виявилося, це був фотошоп, щоб подивитися, чи личить йому лиса голова.

Скріншот з Інстаграму Михайла Заливако

На цьому екс-холостяк не зупинився і приміряв ще кілька інших зачісок – на будь-який смак і колір. Пишіть в коментарях, яка вам подобається більше.

Скріншот з Інстаграму Михайла Заливако