|
20.07.2021 12:19

Ксенія Мішина вже знайшла заміну колишньому обранцю Олександру Еллерту: надовго самотньою не залишилася

Декілька днів тому стало відомо, що Ксеня Мішина та Олександр Еллерт порвали стосунки. Кожна зі знаменитостей сповістила про подію у своєму стилі та з різними емоціями. Так, Ксенія Мішина вирішила приперчити новину лірикою, а Олександр, не змінюючи власному стилеві, і підніс аудиторії це у вигляді жарту.

Ксенія Мішина не самотня після розставання

Скріншоти сторінки Ксенії Мішаної після розставання з Олександром Еллертом.

Здавалося знаменитостям необхідний час для того, щоб прийти до тями та розпочати життя на новому етапі. Втім, ні Ксенія, ні Олександр не зникали з радарів фанатів. Так, акторка вирішила, що найкращим способом забути про свої страждання є відпочинок з подругами. Дівчата не залишили свою товаришку наодинці і забрали її з сином закордон на відпочинок.

Компанія добре відпочивала, насолоджувалася сонцем, морем та розпивала прохолодні коктейлі. Ксенія також знімала свого єдиного сина, який здавався не у захваті від відпочинку, але смиренно знаходився біля мами.

Тож за акторку хвилюватися не слід, в неї є прекрасна заміна Олександру Еллерту, яка і розвеселити, і не дасть повісити носа. Чого не скажеш про гумориста, який останнім часом був самотнім. Чоловік відправив своїх батьків додому, а сам відправився в одиночну подорож. Нещодавно чоловік повідомив, що має подолати відстань у 900 кілометрів на автомобілі, а також порушив правила дорожнього руху, за що був оштрафований дорожною поліцією.

Сподіваємося, що зірки знайдуть можливість помиритися і віднайти своє кохання. Неважливо, разом чи окремо. Головне — щоб обидва були щасливими.