|
21.07.2021 14:34

Ольга Фреймут визвалася на поміч колишній дружині Дзідзьо Slavia: “Щоб вона не плигнула сусіду на коліна”

Коли Ярослава знаходилася у шлюбі з Дзідзьо, про неї практично нічого не було чутно. Вся справа в тому, що зірковий чоловік не виводив дружину в світ і не приділяв їй належної уваги, весь час зникаючи за роботою. Крім того, артист був проти того, щоб обраниця зайнялася сольною кар’єрою, як розповідала жінка. Тривати так вічність не могло, тому навесні 2021-го пара повідомила про розлучення.

Дзідзьо з колишньою дружиною

Заради коханого чоловіка Ярослава відмовилася від амбіцій і довгий час навіть не намагалася підкорити шоу-бізнес, маючи на те усі можливості. Але тепер вона посилено намагається надолужити, причому не тільки в плані музики, а й соціальної активності. Slavia веде особистий мікроблог в Інстаграмі, де регулярно публікує для зростаючої армії шанувальників нові фото та відео.

Ярослава Хома

На цей раз співачка вирішила публічно звернутися за порадою до телеведучої Ольги Фреймут, оскільки не знала, як їй вчинити:

“В мене виникло запитання до Олі Фреймут. Оля завжди говорить про те, що хліб не можна різати, його потрібно відламувати. А що робити, якщо так як в мене – тост с авокадо? І різати не зручно, і відламувати теж”.

Славія звернулася за допомогою до Ольги Фреймут

Відповідь не змусила довго на себе чекати – ревізор вийшла на зв’язок з Ярославою вже в своїх Інста-сторіз:

“Славія, відповідаю. В тебе там в тарілці відкритий сендвіч, а всі відкриті сендвічі – брускети, великі форми львівських канапок, – все їмо з приборами. Я розумію, що у них вже такий вигляд, ніби на них хтось наступив, і не хочеться пальці льопати. Отже, є вихід. Їмо авокадо приборами, а брускету беремо в ручки, акуратно хрупаємо, щоб вона не плигнула сусіду на коліна”.

Відповідь Фреймут