Рубрики: Шоу-бізнес
21.07.2021 19:20

Олег Винник показав свою квартиру у Німеччині: Головний вовк країни обрав помешкання в елітному районі

Олег Винник не любить багато розповідати про особисте життя та хизуватися квартирами чи машинами. Та все ж таки одного разу його вмовили.
Поділитися

Олег Винник – видатний український співак. Чоловік звик добиватися прихильності фанатів не самопіаром, а музикальним талантом. Знаменитість ніколи навіть не акцентує уваги ні на матеріальних благах, які має завдяки кар’єрі, ні на своїй родині.

Олег Винник

Все ж таки, одного разу артист наважився розповісти про своє життя у Німеччині.

Відомо, що проживає Головний вовк країни закордоном. У ФРН вперше вирушив на заробітки. Як жартує сам співак, поїхав туди настільки давно, що гроші батькам пересилав ще у марках (німецька валюта, яку було виведено з обігу, коли країна стала частиною ЄС).

Там Олег Винник працював гувернером. Та про музику артист не забував. У єдиний вихідний ходив співати до хору, а згодом почав кар’єру оперного співака.

Успіху досягав чоловік у Театрі дес Вестенс.

Театр, де співав Олег Винник

Жив неподалік. Квартиру повністю чоловік не зміг показати, адже там більше не живе. Лише подивився з сумом на вікна будинку, який колись називав “домом”.

Олег Винник

Чоловік зазначив, що дуже йому було зручно жити в тих апартаментах, адже поруч була робота. У квартирі був балкон, з якого відкривався вид на центральний район Берліну.

До речі, фанати підозрюють, що саме у Берліні живе рідний син Олега Винника – Юліан. Світлини хлопця випадково знайшли завдяки школі плавання, де займається цей спортсмен.

Ось, як виглядає потенційний син Олега Винника.

Сам же Головний вовк країни не прокоментував таку знахідку.