|
22.07.2021 11:55

Тіна Кароль та Ірма Вітовська виявилися родичками: які родинні зв’язки пов’язують поп-діву з акторкою

Поп-діва української сцени Тіна Кароль є однією з постійних гостей програми Каті Осадчої “Світське життя”, де вона ділиться в інтерв’ю найнесподіванішими подробицями свого життя. Так, одного разу артистка зізналася, що її пов’язують родинні зв’язки з Ірмою Вітовською. Ірма отримала широку популярність ще з виходом на екрани комедійного телесеріалу “Леся+Рома”, який дивилася і Тіна.

Леся+Рома

Як виявилося, старший брат Кароль Станіслав Ліберман одружений на молодшій сестрі Вітовської Наталі. Навіть сама виконавиця досі дивується, бачачи за сімейним столом зірку вітчизняного кіно. Звичайно, зустрічаються вони нечасто, адже у кожної свій робочий графік. Тим не менш, іноді їм вдається зібратися всім сімейством:

“Ми в тісних стосунках, і я її шанувальниця, ще коли вона була актрисою “Леся+Рома”. Я дивилась по телебаченню постійно цю програму, і сьогодні, коли я бачу цю справжню Ірму за столом, деколи думаю: “О, я коло зірки!”. А вона мені те саме говорить”, – розповідала Тіна в інтерв’ю.

Тіна Кароль і Катя Осадча у Світському житті

Знаменитості не соромляться звертатися одна до одної за допомогою. Колись Кароль шукала певну сукню для виступу, а Вітовська була першою, кому поп-діва подзвонила.

Цікаво, що Тіна разом з батьками приходила додому до Вітовськиї, щоб посватати Станіслава до Наталі. Все було весело і традиційно.

Тіна Кароль з братом Станіславом і мамою

Артистка навіть видивлялася, чи немає ніде захованого гарбуза, який вручають жениху в тому випадку, якщо він не подобається батькам нареченої. На щастя, цього не сталося.