|
03.08.2021 21:27

Святослав Гринчук вперше показав дружину, яку приховував багато років: народила телеведучому чарівну донечку

Святослав Гринчук тривалий час приховував свою обраницю від публіки. Фанатки телеведучого навіть не здогадувались, що його серце не просто зайняте, а вже давно належить іншій. Зірка “ТСН” з дружиною разом вчилися на одному курсі у Львівському національному університеті ім. Івана Франка на факультеті журналістики. Спочатку були хорошими друзями. Після 11 років зустрічання, пара одружилася в 2017 році в Одесі.

Христина Гринчук

Втім, після новини про весілля телеведучого нічого не змінилося. Шанувальниці, як і раніше нічого не знали про його дружину Христину. І лише у 2020 році пара вирішила бути публічною. Виявилося, до у Святослава неймовірно гарна обраниця, і не менш чарівна донька, якій вже 4 роки.

Справжнім фурором став сумісний вихід пари на церемонії нагородження “Родина року”.

Святослав та Христина Гринчуки

У пари є донька на ім’я Дзвінка. Вибір імені для єдиної спадкоємиці Гринчука став справжнім фурором, адже воно дуже рідкісне і незвичне. Хоча Святослав стверджує, що на Галичині це звичайне ім’я, і коли він вчився в школі, в них було повно Дзвінок.

Дитина володіє магнетичною харизмою та індивідуальністю. Про плани на другу дитину пара не говорить, та зважаючи на уміння мовчати, нічого дивного у тому, що глядачі не дізнаються про поповнення не буде.

На превеликий жаль, в мережі немає майже ніякої інформації про Христину Гринчук, яка полонила серце знаменитості.