Рубрики: Шоу-бізнес
08.08.2021 20:35

“Це мій чоловік”: Соломія Вітвіцька зізналася, що знайшла іншого після розлучення: не пройшло і півроку

Соломія Вітвіцька не на жарт заінтригувала фанатів несподіваним зізнанням. Що відбувається в особистому житті зірки?
Поділитися

Більше, ніж півроку тому Соломія Вітвіцька повідомила своїх підписників про те, що розлучається з режисером, Владом Кочатковим після семи років у шлюбі. Новина стала шокуючою для української публіки, яка вважала, що в парі усе добре.

Виявилося, що рішення було зваженим та обопільним. Близько року Соломія та Влад намагалися знайти рішення їхньої проблеми, навідували спеціалістів, але все марно. Після того, як телеведуча поїхала до подруги у США без коханого мережею почали чутки про розрив знаменитостей, але багато уваги цьому не надавали.

У Соломії Вітвіцької новий чоловік?

Соломія Вітвіцька

Зараз зірка вже звикла до життя без чоловіка. Вільні від роботи вечори прикрашають подруги зірки, а на вечірках вона і так бачиться з екс-чоловіком. Буквально нещодавно зірка запевнила, що дружити в них виходить набагато краще, ніж бути чоловіком та дружиною.

Також зірці вдалося шокувати щирою відповіддю на запитання підписниць про кращого чоловіка. Так, на особистій сторінці знаменитості в соціальній мережі з’явилася заява, що кращий чоловік — це чоловік Соломії. Цілком можливо, що телеведуча поглузувала або ж неправильно висловилася, але її повідомлення наштовхує нв думку, що новий обранець в неї все ж таки з’явився.

Скріншот сторінки Соломії Вітвіцької.

Сподіваємося, що Соломія наспраді щаслива, в незалежності є в неї обранець чи ні. Адже настільки чарівна та розумна жінка заслуговує бути коханою настільки, наскільки це можливо. Ми впевнені, до фанати Вітвіцької такої ж самої думки.