|
09.08.2021 12:18

Вагітна Настя Каменських світить круглим животом на яхті: Потап не дарма хвилювався через папараці

Настя Каменських вже неодноразово хвилювала мережу неоднозначними фотографіями, які начебто натякали на вагітність зірки. Втім, бажана новина все ніяк не з’являється на екранах смартфонів користувачів, які є шанувальниками творчості кучерявої діви. Минають місяці, і кожна публікація зірки змушує фанатів відчайдушно шукати ознаки “цікавого положення”.

Настя Каменських засвітила живіт на яхті

Зараз зіркова родина знаходиться у подорожі. Знаменита пара звпросила на відпочинок обох мам, кращу подругу Насті Анну Андрійчук та інших друзів. Про це стало відомо з публікацій Насті Каменських на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

А декілька останніх днів компанія проводить час на яхті.

На фотографіях, які публікують Настя та Потап добре видно, що співачка знаходиться не у формі. Але що саме стало причиною трансформації тіла зірки достовірно невідомо. Деякі підписники вважають, що Каменських очікує на первістка.

Скріншот коментаря під публікацією Олексія Потапенка

Звинувачувати їх у цьому не можна, адже фан-база — це люди, які не тільки захоплюються творчістю свого кумира, але й хвилюються за їхнє особисте життя.

Скріншот фотографії на сторінці Насті Каменських

Варто відмітити, що декілька місяців тому співачка скаржилася на зайву вагу, яку набрала через неприємні події у її житті. За допомогою прийому їжі знаменитість вгамовує печаль. Начебто співачка намагаються схуднути, але поки що результатів немає.

Сподіваємося, що шанувальники мають рацію, і скоро спіачка пізнає щастя материнства.