Рубрики: Шоу-бізнес
09.08.2021 19:55

Знаменитості, які хотіли самостійно народити, але не вийшло: Камалія, Анастасія Заворотнюк та інші

Іноді щастя материнства дістається великою ціною. Хто ж з зірок її заплатив?
Поділитися

Камалія

Камалія і Мохаммад Захур

Камалія не могла завагітніти впродовж 10 років. Марні спроби стати матір’ю не увінчалися успіхом і вона з чоловіком, мільярдером Мохаммадом Захуром наважилася не ЕКЗ. Згодом на світ з’явилися дівчата-двійнята Мірабелла та Арабелла. Тепер Камалія намагається виховати з них справжніх леді: вони вивчають мови, займаються верховою їздою, вивчають манери, тощо.

Анастасія Заворотнюк

Анастасія Заворотнюк

Старші діти Анастасії Заворотнюк від попереднього шлюбу з бізнесменом Дмитром Стрюковим вже виросли: синові Майклу зараз 19, дочці Ганні – 23. Третій чоловік акторки, фігурист Петро Чернишов, давно мріяв про первістка. У підсумку після 10 років спільного життя, коли Петру і Насті було вже по 47, пара зважилася народити дитину. За словами друзів, для цього Анастасії довелося вдатися до процедури ЕКЗ. В її віці шанси завагітніти самостійно вже були невеликі. Але і сучасні методики не давали гарантій, тому лікарі всіляко відмовляли Настю від материнства. Згодом народилася красуня Міла.

Алла Пугачова

Алла Пугачова

Алла Пугачова подбала про можливість стати матір’ю у похилому віці досить давно. 10 років тому з’ясувалося, що яйцеклітини співачки зберігаються у спеціальні установі. Завдяки цьому Максим Галкін та його зіркова дружина мали змогу народити двійнят за допомогою сурогатної матері.

Лєра Кудрявцева

Лєра Кудрявцева

Лєра Кудрявцева також стала матерію завдяки цій процедурі. Коли зірка народила дівчинку Машу, їй було 47 років. Варто відмітити, що знаменитість дуже боялася народжувати, але все обійшлося.