|
07.10.2020 14:54

Маша Єфросиніна спростувала чутки про пластичні операції

Днями відома українська телеведуча Маша Єфросиніна розповіла про своє ставлення до пластичних операцій. Вона зізналася, що дуже боїться такого втручання у зовнішність, адже бачила негативні приклади. Зірка зазначила, що наважиться на такий крок лише тоді, коли матиме вигляд, «як топінамбур, який забули на полиці магазину десь у 1979 році і згадали лише років через 100, ось тоді піду і зроблю її».

Крім того, Маша Єфросиніна відмітила, що чим раніше почнеш стежити за собою, тим довше можна буде обійтися без оперативного втручання. Сама зірка дотримується здорового способу життя, займається спортом і регулярно проходить курс детоксикації під наглядом фахівців. Про це ведуча розповіла у відео, яке виклала на своїй сторінці в мережі Instagram з клініки, де саме зараз проходить курс детоксикації.

https://www.instagram.com/accounts/login/?next=https%3A%2F%2Fwww.instagram.com%2Fp%2FCF7oWtupnZh%2F&is_from_rle

Прихильники відразу написали багато коментарів на адресу ведучої, в яких засипали її компліментами і питаннями про детокс. Також підписники висловили захоплення стійкістю Маші Єфросиніної перед хейтерами і її здатністю спокійно реагувати на плітки про себе.

Згодом Маша Єфросиніна виклала ще одне відео з клініки і розповіла про процедуру детоксу, яку зараз проходить. У підписі до відео ведуча поділилася тим, що дізналася від лікарів про харчування під час лікування від коронавірусу.

https://www.instagram.com/accounts/login/?next=https%3A%2F%2Fwww.instagram.com%2Fp%2FCGAysVnJrl_%2F&is_from_rle

У коментарях прихильники не стрималися і розпочали активну дискусію про користь і шкоду детоску. Дехто навіть пожартував, що прості люди і так все життя на дієті, а спортсмени – на вічному детоксі. Ди того ж ті підписники, хто заходив на сайт клініки і бачив ціни були просто вражені ними.

Нагадаємо, що влітку на адресу телезірки посипалися звинувачення у пластичних операціях, які вона ніби то зробила. Маша Єфросиніна не розгубилася і у відповідь виклал відео, де і показала свого «пластичного хірурга». На превелике розчарування хейтерів ним виявилася візажист ведучої.