Рубрики: Шоу-бізнес
21.08.2021 16:49

Софія Ротару потрапила у немилість Ігоря Кондратюка: за що продюсер нещадно розкритикував співачку?

Ігор Кондратюк пояснив, чому вважає присутність Ротару на концерті приуроченому до Дня Незалежності України зайвим.
Поділитися

Ігор Кондратюк та Софія Ротару — два титани українського шоу-бізнесу. Обидва — поважні діячі культури, які мають неабиякий авторитет і здатні впливати на те, що відбувається к вітчизняному шоу-бізнесі. І важко уявити, щоб вони могли б конфліктувати між собою. Втім, це трапилося.

Ігор Кондратюк розкритикував Софію Ротару

Софія Михайлівна Ротару на “Новій хвилі”

Ігор Кондратюк різко висловився про Софію Ротару. Свої думки та висновки він написав на особистій сторінці в соціальній мережі Facebook.

“При всій повазі до легендарності Софії Ротару, після її недавнього виступу на” Новій хвилі “в Сочі, я б не випускав її на сцену концерту до Дня незалежності”, – висловився шоумен.

Телеведучий також не оминув і інших зірок українського шоу-бізнесу. У своєму повідомленні він згадує такі прізвища, як Барський, Лобода, Лорак, тощо.

Ігор Кондратюк

Варто відмітити, що навіть найвірніші фанати Софії Михайлівни Ротару також були вражені її рішенням поїхати у Сочі. Варто відмітити, що фестиваль “Нова хвиля” завжди проводився у Латвії, але через велику кількість нев’їзних до цієї  країни російських виконавців, він “переїхав” до Росії.

Нагадуємо, що не так давно Ігор Кондратюк потрапив у дуже неприємно ситуацію в Об’єднаних Штатах Америки, де він відпочиває. Справа в тому, що погодні умови створили деякі проблеми продюсеру. Так, на транспортний засіб чоловіка впало дерево. Продюсер начебто не сильно засмутився, сфотографував те, що сталося з його автівкою, опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі і закрив тему.