|
27.08.2021 14:28

Віра Брежнєва показала свою 11-річну доньку та бовкнула зайвого: “Повернулася з канікул вже не дитиною”

Віра Брежнєва досягла багатьох висот музичного олімпу, але своїм головним досягненням вона вважає прекрасних дочок – Соню і Сару. Вони з’явилися на світ ще до службового роману виконавиці з композитором Костянтином Меладзе, за якого вона згодом вийшла заміж.

Віра Брежнєва з доньками

Батьком старшої Соні став цивільний чоловік Віри Віталій Войченко. Дівчинка народилася, коли майбутній зірці було 18, а вже незабаром після народження дитини пара розпалася.

Пізніше Брежнєва зіграла весілля з бізнесменом Михайлом Кіперманом, якому народила ще одну дівчинку – Сару. На цей раз сімейне щастя співачки теж тривало недовго. У стосунках з Кіперманом вирували постійні сварки через ревнощі. Варто зазначити, що не безпідставні ревнощі, адже на той момент вже почали ходити чутки про любовний зв’язок Віри з Меладзе. Зрештою знаменитість подала на розлучення, а статус дружини продюсера вона розсекретила далеко не одразу після таємного весілля.

Віра Брежнєва і Костянтин Меладзе

Спільних спадкоємців у екс-віагрянки і Костянтина Шотаєвича поки не з’явилося, хоча на двох у них п’ятеро дітей. Відомо, що дочки Брежнєвої добре ладнають з іменитим вітчимом.

20-річна Соня живе і вчиться в Америці, а 11-річна Сара щосили насолоджується літніми канікулами. У себе в Інстаграмі Віра Брежнєва опублікувала фото молодшої доньки в чорно-білому топі і чорній олімпійці, зробленому в кав’ярні. Судячи з усього, артистка і була фотографом:

“Коли дитина повернулася з канікул вже не дитиною”, – підписала кадр зірка.

Віра Брежнєва показала, як подорослішала її молодша донька Сара

З нею важко не погодитися, адже Сара виглядає значно старшою за свої роки, а ще вона росте дуже схожою на красуню-маму.

Також якщо хочете дізнатися, чому Віру переслідує клеймо розлучниці, дивіться наступне відео: