Рубрики: Шоу-бізнес
30.08.2021 22:03

Влад Яма показав, де змушений тренуватися з сином: звичайні турніки на скромному подвір’ї у старому дворі

Влад Яма легендарний український хореограф, який займається тренуванням сина. Подивіться, де доводиться займатися спортом зіркам його рівня.
Поділитися

Влад Яма вже давно зробив кар’єру в українському шоу-бізнесі. Його хочуть бачити у багатьох проектах, а сам танцюрист досяг вже того рівня, що за бажанням може змінити звичний Київ на сонячну Флориду та прожити там з родиною більше місяця.

Влад Яма з дружиною Ліліаною

Попри славу, популярність та шалені гонорари, зірка не хизується багатством та замість гучних вечірок обирає здоровий спосіб життя. Разом з дружиною він невпинно тренується і привчає до спорту свого 5-ти річного сина Леона. У сторіз на своїй сторінці в інстаграмі артист показав, як виводить дитину не просто на прогулянку, а на справжнє заняття фізкультурою.

Влад Яма

Виявляється для того, щоб підтримувати себе у відмінній формі не потрібні дорогезні спортзали. Достатньо і спортивного майданчика коло рідного будинку. Починають батько з сином своє тренування з пробіжки.

Син Влада Ями

До речі, вчора хореограф разом з дружиною брав участь у загальному забігу. Цікаво, що навіть під час відпустки артист не покидав спортивні заняття в угоду розвагам. Він та Лілія регулярно проводили час на узбережжі, виконуючі різні вправи.

Та не тільки спортом захоплюється знаменитість. Влад обожнює подорожі на автівці з родиною. Як тільки є можливість, все сімейство їде закордон та освоює дороги нової країни.

Часто дорога приводила артиста до справжніх пригод. Наприклад, на острові Крит він випадково заїхав у безлюдну місцевість.