Рубрики: Шоу-бізнес
09.09.2021 22:58

Влад Яма чекає на поповнення: зірковий татусь розповів, скільки він хоче дітей

Хореограф Влад Яма відверто розповів, що планує ще не раз стати батьком, адже він по-справжньому насолоджується сімейним життя разом із дружиною Ліаною.
Поділитися

Український хореограф і суддя шоу “Танці з зірками” Влад Яма відверто розповів про те, що він разом із дружиною мріє ще завести дітей і в цілому, зізнався, про скількох малюків він мріє.

Танцюрист активно веде свої соціальні мережі, в яких постійно ділиться новинами та яскравими моментами будніх. Окремою темою його блогу залишаються стосунки з дружиною Ліаною. Яма обожнює розповідати про свій шлюб і родину.

Влад Яма з дружиною 

Влад та Ліана у шлюбі вже шість років. Разом вони виховують сина Леона. Познайомилася пара завдяки спільному заняттю — дружина хореографа також професійна танцівниця.

У свіжій публікації в соціальній мережі Instagram Влад поділився враженнями з відпочинку разом із сином та дружиною. Він назвав цей момент справжнім щастям.

Під постом Яма розповів, що 10 років тому мріяв про подібну машину, на фоні якої він сфотографувався, а також про чотирьох дітей.

Хореограф підкреслив, що хоча зараз у нього лише один син, ще є час і плани на майбутнє. Коментатори під фото підтримали такі думки Ями:

  • “Хвилюючий пост. Зі сльозами на очах, сім’я це найголовніше у житті”;
  • “Дуже сильно написано. До останнього рядочка, просто до сліз”;
  • “Ви дуже красива пара з Ліаною, вам дійсно потрібно народжувати ще й ще”;
  • “Молодці! Ми дійсно багаті завдяки сім’ї. У вас чудова й позитивна родина! Дай бог здоров’я всім батькам на світі”.

На фото також помітно, що Влад відправився у відпуску не лише з дружиною і сином, а й зі своїми батьками.

Мітки: Влад Яма