Рубрики: Шоу-бізнес
13.09.2021 20:56

Лілія Ребрик зводить кінці з кінцями? Телеведуча не стрималася та виказала відчай щодо свого положення

Лілія Ребрик розповіла, чого саме вона сильно боїться.
Поділитися

Лілія Ребрик справляє враження щасливої та безтурботної жінки. Вона має все, про що мріють мільйони інших жінок: міцна родина, коханий чоловік, робота в театрі і на телебаченні, тощо. Важко уявити, що знаменитість може чогось боятися або страждати від якоїсь події.

Можливі фінансові проблеми

Декілька місяців тому Лілія Ребрик говорила про те, як карантинні обмеження позитивно відобразилося на її житті та її родини. Мовляв, перебралися за місто, вирощують фрукти та овочі і дихають свіжим повітрям.

Та насправді, з’ясувалося, що Лілія Ребрик боїться оновлення карантину. Про це вона повідомила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Зірка поділилася, що була можливість того, що вона знову не зможе грати у театрі.

Варто відмітити, що український шоу-бізнес у минулому році зазнав серйозних збитків. Через повну відсутність концертів, вистав та зйомок (через велику кільсть членів будь-якої знімальної групи) знаменитості ледь зводили кінці з кінцями. Деякі не стримувалися та скаржилися на відсутність доходів. Наприклад, Віктор Павлік та Злата Огнєвич говорили про це неодноразово і в інтерв’ю, і у власних блогах.

Доходи чоловіка Лілі Ребрик, танцюриста Андрія Дикого також знаходяться під питанням. Адже хореограф, в основному, заробляє завдяки танцям, що також унеможливлює заробіток під вас карантину. Публікація з власними опасіннями, при цьому, не знайшла відгуку у користувачів мережі, які гостро відреагували на скарги зірки.