Рубрики: Шоу-бізнес
26.09.2021 20:57

Вагітна наречена переможця шоу “Голос країни” Романа Сасанчина втратила свідомість та потрапила до лікарні

Молода дівчина Романа, яка зараз виношує його дитину потрапила до лікарні.
Поділитися

Декілька місяців тому стало відомо, що Роман Сасанчин та його дівчина чекають на дитину. Пара вирішила поки не одружуватися.

Складнощі, з якими зіштовхнулися молоді люди

Роман Сасанчин з нареченою Іванною

Зіркова пара зараз немає постійного місця проживання. Не дивлячись на те, що молодий артист виграв квартиру, вона зовсім не готова до переїзду. Апартаменти знаходиться у новобудові, яка досі не здана в експлуатацію. Це стало серйозною проблемою для Романа та Іванна, які були змушені проживати у хостелі. Втім, обидва активно шукали квартиру, щоб не ростити малюка у такому закладі. Іванна вирішила заробляти за допомогою блог у соціальній мережі Instagram і активно повідомляє про найменші зміни, які відбуваються з її родиною.

Іванна потрапила до лікарні

Скріншот сторінки нареченої Романа Сасанчина

Вагітна наречена переможця шоу “Голос країни” Романа Сасанчина – Іванна – втратила свідомість.

Про це 23-річна блогерша повідомила в на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram у розділі stories. Майбутня мама написала, що їй стало погано, у дівчини впав тиск. Разом з коханим Іванна поїхала в лікарню. Зараз їй трохи краще.

Нагадуємо, що Іванна та Роман чекають на дівчинку. Співак все життя мріяв стати батьком саме донечки і з нетерпінням чекає, коли зможе взяти її на руки. Більш того, молода пара планує партнерські пологи. Весілля наречені також планують повним ходом. І хоча вони не одружені офіційно, обидва носять обручки та поводяться наче подружжя.

Бажаємо майбутній мамі міцного здоров’я та сил.