|
29.09.2021 13:41

Ведучий ТСН Святослав Гринчук вперше вийшов у світ з дружиною і дочкою: таких красунь ховав від камер (ФОТО)

Святослав Гринчук відвідав щорічну всеукраїнську премію “Тато року” разом з усією родиною. Про це стало відомо з Інстаграм-сторіз його колеги Соломії Вітвіцької, яка зняла сімейство під час підготовки до світського виходу у гримерці:

“Святослав привів усю родину отримувати премію “Тато року”, – написала Соломія.

Скріншот з Інстаграм-сторінки Соломії Вітвіцької
Скріншот з Інстаграм-сторінки Соломії Вітвіцької

Дружину Гринчука звати Христина. Вона має бездоганний вигляд і неймовірну фігуру, яка, здається, анітрохи не зіпсувалася після народження дитини. Пара разом виховує донечку з незвичайним ім’ям Дзвінка.

З Христиною Святослав познайомився під час навчання у школі журналістики, згодом вони разом вчилися на одному курсі у Львівському національному університеті імені Івана Франка. Стосунки пари зав’язалися у 2006 році, а одружилися вони лише у 2017-му.

Весілля Святослава і Христини
Святослав Гринчук з вагітною дружиною

Весільна церемонія закоханих проходила на березі Чорного моря в Одесі, де присутніми були лише найрідніші – батьки молодят. Вечірку для друзів молодята влаштували пізніше вже у рідному Львові.

Декількома місяцями поспіль в їхній молодій родині сталося поповнення – у пари народилася дівчинка. Дзвінка одночасно схожа і на тата, і на маму, а от щодо планів на другу дитину Гринчук у програмі “Світське життя” розповідав, що про це між ним та дружиною мови не йде. Тоді його колега Марічка Падалко поспішила втрутитися – мовляв, не варто зарікатися:

“Святослав, ми теж не планували ні другу, ні третю дитину. Всяке буває!”.

Марічка Падалко і Святослав Гринчук у програмі Світське життя

До речі, у Дзвінка не ходить у дитячий садочок. За словами ведучого, це мало статися якраз тоді, коли почався ковід:

“Воно нас трохи налякало, ми на рік відтермінували і зараз ми знову вирішили, що в нас є няня та тримаємось осторонь”, – пояснив Гринчук.

Родина Святослава Гринчука