|
29.09.2021 17:38

(Фото) Тоня Матвієнко зняла обручку та постала перед фанатами без Арсена Мірзояна: “Я вдячна”

Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян. Історія кохання цієї пари почалася 10 років тому. Тоді співоча донька Ніни Митрофанівни зробила великий крок у шоу-бізнес, взявши участь у шоу “Голос країни”. Та вона навіть не здогадувалася, що не тільки у кар’єрі, а й в особистому житті у неї почнеться нова щаслива сторінка. Вона зустріла свою половинку Арсена Мірзояна.

Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко

Їхнє кохання витримало шквал пліток, звинувачень у невірності. Пара народила чудову донечку і своєю стійкістю надихало сотні українців. Втім, без зайвих пояснень та передмов Тоня Матвієнко таки зняла заповітну обручку.

На новій обкладинці донька легендарної “княжни з інтернату” позує індивідуально, наче, як незаміжня.

“Я вдячна, що в мене є слухач, якого я ціную та обожнюю”, – цитує видання Ukrainian people відому співачку.

Зазначимо, що раніше пара у програмі “Твій день” розповідала про кризу у стосунках. Тоня розповіла, що їй було непросто прийняти свій вік і від того довелося переосмислити все: родинні відносини, взаємність з Арсеном, кар’єру та навіть зовнішній вигляд.

Хто зі знаменитостей розлучився у 2021 році?

Ланок суспільства цьогоріч поменшало в Україні. Найгучнішими розлученнями стали: розрив Дзідзьо та Славії, Соломії Вітвіцької з чоловіком, блогерки Саші Пустовіт з чоловіком Ігорем, Ірини Білик з Асланом Ахмадовим, репера Позитива з Анною Андрійчук, Святослава Вакарчука з Лялєю Фонарьовою та Андре Тана з Аліною Харченко.