|
07.10.2021 09:25

Оля Мартиновська на тлі чуток про вагітність і роман з Ектором розповіла, як вони вирішили назвати дитину

Нещодавно стало відомо, що головна зірка “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво вже не холостяк. Кулінар сам зізнався фанатам, що має кохану жінку, яку зустрів тут, в Україні. Ім’я обраниці він приховує, а на спільних фото не показує її обличчя, що породило безліч чуток в мережі.

Так, коли Ектор виклав в Інстаграмі затишний домашній знімок з коханою, яка стояла до камери спиною, підписники одразу ж впізнали в жінці Олю Мартиновську.

Ектор-Хіменес Браво зі своєю коханою

Мовляв, їх пов’язує набагато більше, ніж робота на знімальному майданчику. Хіменес-Браво ніяк не відреагував на ці домисли, тоді як Ольга відмовчуватися не стала та від себе додала, що їх таки розсекретили, хоча до цього її підозрювали в романі з іншим колегою – Володимиром Ярославським.

Володимир Ярославський і Ольга Мартиновська

Здавалося, шеф-кухарі й самі навмисне підігрівали плітки, оскільки регулярно публікували у соцмережах доволі романтичні фото. Ще й не так давно під час відпустки у Грузії Мартиновська заінтригувала шанувальників кадром на фоні живописної природи з округлим животиком, на якому зробила особливий акцент. Звісно, без жодних пояснень.

Не виключено, що у донечки Олі Віруні скоро народиться братик чи сестричка, а її зірка народила у першому шлюбі.

Скріншот зі сторінки Ольги Мартиновської в Інстаграм

Цього разу суддя “МастерШеф” поділилася з фанатами спогадами про те, як вони з колишнім чоловіком обирали ім’я для доньки:

“Вона – Віра. І її ім’я для мене дійсно особливе. З чоловіком на тому, як її зватимуть, ми зійшлися одразу. Навіть не шукали альтернатив. І хоча я знаю небагато Вірунь, але завжди відчувала, що мою доню зватимуть саме так, бо Віра переслідує мене по життю. Я з дитинства вірую в Бога. Вірю у чесність та любов. І як би не складалося у моєму житті, я до останнього вірила та продовжую вірити в її силу. Моя донька – це втілення моїх переконань та впевненості, що все вийде. Моя Віра – мій маленький гарний янгол. І тримаючи її за теплу долоньку я впевнено крокую по життю та не здаюсь. З Вірою”, – написала Мартиновська.