Рубрики: Шоу-бізнес
07.10.2021 20:35

Влад Яма з дружиною чекають на поповнення та не приховують радощів: хореограф вірить, що це буде дівчинка

Влад та Ліліана Яма зізналися, що хочуть ще одну дитину.
Поділитися

Хореографів Влада і Ліліану Яму називають чи не найкрасивішою парою вітчизняного шоу-бізнесу. Молоді, красиві й талановиті — такими їх бачать щодня у соціальних мережах прихильники. Саме подружжя зізнається, конфлікти та кризові моменти бувають і в них, але вони навчилися працювати над ними.

Цього року Влад та Ліліана відсвяткували сьому річницю свого шлюбу. На честь свята танцюрист зізнався, що ця жінка робить його найщасливішим чоловіком у світі. Їх поєднала любов один до одного та спільної справи — танцю. Яма зізнавався, що вперше побачив майбутню дружину у 2007 році, але більше місяця не наважувався підійти та познайомится з нею.

Влад Яма з дружиною Ліліаною

Закохані виховують сина Леона. Цього року хлопчик святкуватиме свій шостий день народження, тож прихильники його зіркових батьків цікавляться — чи буде в малюка братик чи сестричка.

В одному з останніх інтерв’ю подружжя зізналося: вони готові до другої дитини. На питання, про кого саме вони мріють, Влад, не задумуючись відповів, що хоче доньку. Хоча маленький Леон додав, що має бути братик. Яма старший вже не вперше натякає на те, що він завжди бачив себе батьком дівчинки, адже татусь дочки — це завжди щиро та чуттєво.

Влад Яма з дружиною та сином 

Поки що ні Ліліана, ні Яма не розповідали, коли саме вони планують “йти за другим”, але фанати їхньої пари чекають на поповнення якомога швидше, адже таке щире та велике кохання потрібно розмножувати. Тож тепер усі прихильники подружжя Ями чекають новин від своїх кумирів.