|
17.10.2021 19:35

Оля Полякова та її чоловік Вадим розкошують за чужий рахунок: хто насправді оплачує будівництво пентхаусу?

Минулої зими відома українська співачка Оля Полякова на всю Україну поскаржилася на комунальників. Справа в тому, що її елітна квартира у центрі Києва у 500 квадратних метрів була залита водою через те, що стріху будинку роками не ремонтували. В результаті увесь сніг, що накопичився на даху перетворився у воду і знищив висококласний ремонт всередині приміщення. Суперблондинка не підбирала виразів і прямо заявила, що дах впав її дітям на голову.

Оля Полякова не договорила провокаційних деталей

Два тижні тому з’ясувалося, що співачка не має наміру очікувати на манну небесну і ремонтує дах за власний кошт. Про це вона повідомила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Мовляв, послухала ваші поради і вирішила сама провести ремонт стріхи.

Однак, журналісти з’ясували деякі надцікаві деталі пов’язані з цим будівництвом. Виявляється, Оля Полякова ремонтує стріху не за свій кошт, а за гроші комунальників та своїх сусідів.
Також з нею пов’язане незаконне будівництво ще одного поверху, який вона вирішила перетворити у пентхаус. Звісно, про ці нюанси вона змовчала, коли розповідала своїм підписникам про недешевий подвиг.

Нагадуємо, нещодавно стало відомо, що старша донька Олі Полякової Марія була госпіталізована. Дівчина наразі знаходиться у лікарні. Діагноз і причина госпіталізації не оприлюднені. Поки дівчина знаходиться у лікарняному ліжку, її сім’я відпочиває у заміському маєтку біля київського лісу. Цілком імовірно, що лікування абсолютно планове, адже дівчина не хвилюється і поводить себе спокійно.