|
19.10.2021 21:52

Леся Нікітюк святкує 34-й день народження: як її привітав заможний коханий та його суперник Притула

19 жовтня Леся Нікітюк святкує свій 34-й день народження. Діставшись цього віку, зірка стала справжньою легендою українського телебачення. Гуморну білявку знають ледь не усі — від дітей до найстарших представників аудиторії. Тому не дивно, що вона є серйозним інфлюенсером в соціальній мережі Інстаграм, топовою ведучою і високооплачуваним спеціалістом. Люблять її і серед світської тусовки і серед народу. Тож як улюблениця українців відсвяткувала свій день народження?

Леся Нікітюк святкує день народження

Ще вночі зірка отримала розкішний букет троянд лавандового кольору. Не важко здогадатися, що цей презент вона отримала від коханого чоловіка, який завжди залишається поту сторону камери. Тим паче, що вона сама зізналася — чоловік в неї є, і вони разом багато подорожували цього року за його рахунок.

Леся Нікітюк святкує 34-й день народження

Також телеведуча показала, як почалася вечірка на честь її свята. Для декору Леся обрала рожеві кольори та відтінки, і багато мішури. Те, що треба для гламурної світської діви, яка всередині залишається дитиною.

Навіть немає сумнівів, що її найкращий друг та колега Сергій Притула прийшов на її свято та зробив подарунок, та який телеведуча поки що не показала. Цілком імовірно, що він також подарував їй гроші, як і вона йому колись.

Зірка поки що неохоче ділиться деталями, але наступного дня точно покаже, як вони з друзями відірвалися та повеселилися.

Нагадуємо, що тиждень тому найкраща подруга Лесі Лія Лі народила первістка. Є висока доля вирогідності, що артистка стане хрещеною матір’ю дитини.