|
23.10.2021 09:54

Ніна Матвієнко забороняє зятю Мірзояну розмовляти російською: намагається вижити з дому будь-якими способами

Колишні учасники “Голосу країни” побралися чотири роки тому. Для обох виконавців це другий шлюб, тому вони добре знають, які помилки призводять до розлучення. Нещодавно Арсен Мірзоян та Тоня Матвієнко дали ексклюзивне інтерв’ю журналістам “Зіркового шляху”, у якому розповіли, що забороняють одне одному, а також про нюанси проживання під одним дахом з Ніною Митрофанівною.

Особливості стосунків Тоні Матвієнко та Арсена Мірзояна

Наприклад, для обох недозволений флірт з іншими жінками та чоловіками. Ревнощі недопустимі у родині Мірзояна.

Також артист розповів про ще одну заборону у шлюбі. Оскільки подружжя живе у великому будинку його тещі, у їхньому домі заборонено розмовляти російською мовою.

Ніна Митрофанівна — велика патріотка і підтримує зв’язок з українською культурою та історією завдяки мові. І сторону слідкує за тим, щоб члени родини не переходили на російську.

Ніна Матвієнко забороняє зятю Мірзояну розмовляти російською

Нагадуємо, що не так давно ми розповідали про те, хто є головою сім’ї Арсена Мірзояна. Виявилося, що його дружина Тоня віддала цю роль своїй мамі. Цілком можливо, такий вибір пов’язаний з тим, що співак тривалий час не міг утримувати власну родину. Зіркове подружжя не приховує, що через його розлучення з першою дружиною він прийшов в будинок Ніни Митрофанівни ні з чим. Навіть зараз Тоня вносить свій вклад у бюджет і не цурається говорити про те, що може заплатити за чоловіка. Покидати маєток літньої артистки пара не має наміру. І сама Ніна Матвієнко не надто хочу прощатися з донькою та онуками.

ЧИТАЙ ТАКОЖ:
Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Сенсація