Рубрики: Шоу-бізнес
26.10.2021 13:24

Стосунки Влада Ями та його дружини Ліліани дали тріщину: чому жінка покинула улюбленця мільйонів глядачок?

Родина Влада Ями та Ліліани здається аудиторії зразковою, і навіть бездоганною. Але в кожній сім'ї бувають проблеми, і у житті хореографа також сталася криза, яка ледь не поставила крапку у його взаєминах з брюнеткою, яка полонила його серце. Що сталося, і як він повернув дружину додому?
Поділитися

Зараз родина Влада та Ліліани здається бездоганною, але не обійшлося у відносинах зіркової пари без драми: через 2 роки пісоя початку роману вони пережили розрив.

Влад та Ліліана розійшлися

Зараз Влад розуміє, що провиною всьому була його стрімка популярність, небажання афішувати романтичні стосунки та пов’язані з цим ревнощі з боку Ліліани. Тоді ініціатором розриву був Влад. Тоді молода дівчина вирішила поїхати працювати за кордон, щоб було легше переживати розрив.

Стосунки Влада Ями та його дружини Ліліани дали тріщину

Відомо, що вона є фахівцем з міжнародного туризму. Влад витримав лише два місяці розлуці і зрозумів, що без цієї жінки не уявляє свого життя. Влад звернувся по контакти Ліліани до її мами, після чого зателефонував дівчині. Згадує – трубку від нього вона взяла лише з третій чи четвертий рази. Але Ямі все ж таки вдалося повернути кохану. Зараз чоловік віддає належне своїй коханій. Каже, що він дуже її цінує за те, що вона так легко йому не далася і змусила його помучитися.

Стосунки Влада Ями та його дружини Ліліани дали тріщину

Зараз у пари прекрасна родина. 7 років тому у них народився син Леон, а тепер зіркове подружжя обговорює можливість народження у них донечки. Влад придбав для сім’ї будинок у передмісті, який вражає своєю розкішшю та може скласти конкуренцію маєткам Насті Каменських та Каті Осадчої. На відміну від минулої позиції хореографа, зараз він робить і дружину, і сина публічними людьми, вочевидь, гарантуючи їм щасливе майбутнє завдяки телебаченню.