|
26.10.2021 14:52

Леся Нікітюк переживає “трагедію”: зірка зіпсувала обличчя і поставила свою телевізійну кар’єру на кін

Леся Нікітюк дуже просто ставиться до себе, своєї слави та вроди. Що для одних світських дів стало б справжньою трагедією, для неї лише привід посміятися та створити новий цифровий контент. 34-річна телеведуча зізнається, що так само старіє, як і всі люди на планеті, і це приносить деякі незручності у повсякденне життя.

Леся Нікітюк зіпсувала обличчя і поставила свою телевізійну кар’єру на кін

Трагедія Лесі Нікітюк

Нещодавно на особистій сторінці знаменитості в соціальній мережі Instagram з’явився новий відеоролик, у якому вона показала, як зламався її зуб. Звісно, вона одразу ж побігла до стоматолога відновлювати свою посмішку, адже зі зламаним зубом її навряд чи допустять у студію. Все ж таки окрім талантів, телебачення вимагає приємну зовнішність.

Леся Нікітюк зіпсувала обличчя і поставила свою телевізійну кар’єру на кін

“Добрий вечір, друзі. Дякую, що переживали сьогодні зі мною разом втрату кусочка зуба. Цю трагедію… У 34 вже і зуби починають сипатися. Мені вже його наростили, як ніготь. Поставте реакцію, в кого була подібна ситуація”, — повідала зранку Леся Іванівна.

Втім, в Instagram можна зробити все, що в твоїй душі заманеться, якщо це не порушує правил спільноти. Тому вона і показала, що ж сталося з її зубом, і як стоматолог впорався з цією задачею. Варто відзначити, що спеціаліст знає свою справу і виконав роботу таким чином, що навіть підозра не закрадається,  що зуб нарощений. Також телеведуча запитала у своїх підписників, чи ставалося з ними таке. Варто віддати належне, що більшість голосуючих відповіло ствердно.