|
07.11.2021 21:45

Як виглядає ліпший друг Потапа, якого він зрадив заради слави: забрав його сім’ю і заробив на ньому гроші

Коли зірка Потапа засяяла яскраво, ніхто навіть і не здогадувався, чого йому це коштувало. Тільки-но інформація про особисте життя молодого репера вийшла назовні, як його репутація була заплямована. Чоловіка нарекли зрадником за те, що він одружився на жінці свого кращого друга, а також нещадно звинувачувався у плагіаті.

Як виглядає ліпший друг Потапа, якого він зрадив заради слави

Як виглядає ліпший друг Потапа, якого він зрадив

На початку своєї кар’єри Олексій Потапенко був не один, разом з ним працював Юрій Горовий — перший чоловік Ірини Горової. У пари народилася донечка Наталя, яка згодом стане падчеркою суперзірки.

Як виглядає ліпший друг Потапа, якого він зрадив заради слави

Вже на той момент молода обраниця Юрія стала директором банку і мала доволі високі прибутки. Також варто відмітити, що жінка не з бідної сім’ї: її батько шановний професор, а брат тримає бізнес в Австралії. Сам Горовий начебто був офіційним продюсером їхньої з Потапом команди. І успіхом Олексій частково зобов’язаний саме йому.

На зраду товариша він відреагував спокійно і навіть порадувався за дружину, адже не хотів, щоб вона залишалася самотньою. Принаймні так він говорив журналістам.

“Ми друзі. Я не вважаю, що був його продюсером. Якоїсь миті перестав жити з Ірою, як чоловік. Залишався тільки для того, щоб у дочки був тато. Тому, коли Олексій почався зустрічатися з нею, мені полегшало”,
– розповів Юрій.

А згодом він відійшов на другий план, хоча продовжував працювати у лейблі. Якщо у нього і є образи на друга, то він їх ретельно ховає.