|
09.11.2021 10:44

Ірина Білик вирішила повернути Аслана Ахмадова? Зі сторінки сина опублікувала жалісливе відео до ексчоловіка

Табріз Ахмадов дитина дійсно незвичайна. Він не просто черговий зірковий малюк, який народився зі срібною ложкою у роті, а карапуз, якого мамі Ірі подарувала доля і наука. Артистка скористалася послугами сурогатної матері, адже фізично вже б не змогла виносити немовля.

Народився Табріз у 2015 році. Хлопчик – кохана дитина своїх мами й тата. Аслан, навіть розлучившись з Іриною, все одно приїхав до дитини в українську столицю. Хоча сама Білик нарікає: до цього спілкувалися в основному онлайн.

Ірина Білик вирішила повернути Аслана Ахмадова

Цікаво, що у Табріза є власна сторінка в Інстаграмі. Там хлопчик вирішив звернутися до батька. В акаунті показано відео, а у підписі до нього щире дитяче:

“Сумую за татом”

Примітно, що сам батько лишив творчість сина без уваги.

Чому підозри пали саме на те, що українська Примадонна власноруч опублікувала даний пост? Все просто: в описі профілю малюка зазначається, що його сторінку веде мама. Дійсно, Табріз ще досить замалий, аби проводити час у мережі й тому довірив цю справу ненці.

Ірина Білик вирішила повернути Аслана Ахмадова

Ірина Білик планує вшосте вийти заміж?

Співачка 5 разів жила у цивільному та офіційному шлюбі. Її чоловіками були Юрій Нікітін, Дмитро Коляденко та інші знаменитості. Скоро Ірина відсвяткує 5 ювілей, але жінка досі вважає себе нареченою. Співачка не виключає, що ще може зустріти свою половинку.

До речі, від другого шлюбу у співачки є син. Він вже абсолютно дорослий хлопець, який стоїть на порозі створення власної родини. Звати його Гліб і для Ірини він – справжня надія та опора. До появи брата поставився з радістю та ентузіазмом.