Рубрики: Шоу-бізнес
10.11.2021 10:33

“Ну що ж”: Тіна Кароль розкрила ім’я нареченого після натяку на заміжжя – не олігарх, але теж заможний

Тіна Кароль не приховувала від фанатів подробиць особистого життя, допоки доля не забрала в неї найбільше кохання – першого чоловіка Євгена Огіра, який помер від раку шлунка. З того самого моменту артистка закрилася в собі та переживала втрату, як могла. Втім, зміни в житті зірки знову надихнули її на відвертість.
Поділитися

Після смерті Євгена Огіра Тіна Кароль з головою поринула в роботу і творчість, які допомогли їй віднайти в собі сили жити далі. Довгий час поп-діва несла образ безутішної вдови, який почала скидати, коли в її оточенні з’явився молдавський артист Дан Балан. Знаменитості сиділи на сусідніх кріслах “Голосу країни” в якості конкуруючих тренерів, однак це не стало на заваді їхньому неприхованому флірту одне з одним.

Звісно, фанати одразу ж зробили з них пару, і це не дивно – молоді, самодостатні, привабливі та самотні. Коментувати відносини Тіна і Дан не поспішали, хоча усіма своїми діями натякали, що вони мають романтичний характер.

Дан Балан і Тіна Кароль

Крім того, Кароль не перестає експериментувати з репертуаром та сценічним образом, а свій новий альбом під назвою “Двойной рай” вона присвятила “людині і стосункам, від яких ми обидва вже вільні”. Ба більше, нещодавно співачка прямо натякнула на майбутнє заміжжя.

Тіна Кароль перед заміжжям пофарбувала волосся та обрізала чубчик

Це породило безліч чуток і обговорень, хто б міг бути її таємничим нареченим. Його роль навіть приписували українському олігарху Ігорю Коломойському. Та сама Тіна знов змусила публіку сподіватися на існування роману між нею і Даном Баланом. Зробила вона це в Інста-сторіз, коли опублікувала фрагмент новини на казахській мові, де її ім’я написано наступним чином – “Тина Карольдан”.

Підпис до публікації артистка зробила вельми красномовний:

“Ну що ж”, – написала вона, доповнивши допис усміхненим смайликом зі сльозинкою.

Тіна Кароль нагадала про Дана Балана після натяку на заміжжя

Детальніше про таємниче та водночас бурхливе особисте життя Тіни Кароль на YouTube-каналі “Одна минута”: