|
11.11.2021 23:16

Іванна Онуфрійчук офіційно вийшла заміж за мільярдера з Казахстану: тепер може претендувати на багатства

Півроку тому відома українська телеведуча Іванна Онуфрійчук вийшла заміж за казахстанського мільйонера Алмаза. Свято відбулося на Мальдівських островах, а серед запрошених зірок були Дан Балан, Ліда Лі та багато інших виконавців. Втім, виявилося, що офіційного укладення шлюбу не було.

Іванна Онуфрійчук офіційно вийшла заміж

11-го листопада стало відомо, що зірка стала офіційною дружиною багатія.  Зіркове подружжя  влаштувало церемонію у Першому РАГСі. Розпис проходив серед золотистих арок, прикрашених квітами. Ведучим був обраний колега Іванни — Тимур Мірошниченко.

До гостей Онуфрійчук вийшла одразу в двох весільних образах  Для фотосесії з нареченим Іванна обрала мереживну сукню з відкритою спиною, а для офіційної церемонії – розкішну білу сукню вагою 40 кілограм.  На його пошив пішло 35 метрів мережива, 4 кілограми кришталю, 6 видів бісеру, один кілограм перлів та понад 3 тисячі каменів цирконіїв діамантового огранювання. Сукня Іванни має найдовший шлейф за всю історію весіль України.

Варто відмітити, що після весілля на Мальдівах Івана та Алмаз почали жити у Швейцарії. Але спокійного сімейного щастя вони побачити не змогли — зірка отримала роботу в Україні, у якості ведучої на “Танцях з зірками”. Подейкують, що Іванна не сповістила коханого про отриману посаду, і через це вони пережили серйозну кризу. Тим не менш, весільна церемонія відбулася, як і було заплановано, а знаменитість стала ще й спадкоємицею багатств мільярдера.