|
12.11.2021 23:42

Олександр Еллерт забув про Ксенію Мішину та гуляє у компанії кількох красунь одразу: холостячка їм не рівня

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт знайшли один одного на першому сезоні шоу “Холостячка”. За прихильність зірки серіалу “Кріпосна” боролися два десятки чоловіків з усієї України: артисти, підприємці, бізнесмени та спортсмени. Однак саме комік припав їй до душі, тож у фінальному епізоді Еллерт оголосив, що “Мішина стала Сашина”.

Сам актор зізнавався, що він вже давно закоханий у Ксенію, адже вперше зустрівся з нею задовго до участі в проєкті. Хоча він мав до неї декілька невдалих спроб стосунків – за плечима у Сашка 2 розлучення – чоловік був впевнений, саме з актрисою він проживе до кінця життя.

Олександр Еллерт забув про Ксенію Мішину

Після завершення “Холостячки” усі телеглядачі змогли повірити, що на телебаченні та подібних шоу таки можливо знайти справжнє кохання. Олександр та Ксенія майже щодня ділилися спільними фото та відео, їздити разом на відпочинок, а також познайомилися з дітьми один одного. Від попередніх стосунків у Мішиної є син, а в Еллерта – донька.

Прихильники щиро чекали на весілля улюбленої пари, однак вони по-справжньому неприємно здивували усіх, хто спостерігав за їхніми відносинами. Переможець “Холостячки” та головна героїня оголосили про розставання.

Олександр Еллерт та Ксенія Мішина

Пізніше шоумен заявив, що намагався помиритися з Ксенією, однак сама артистка у своєму особистому блозі відверто розповіла, що в неї зараз немає ніяких стосунків з Олександром і їх більше нічого не поєднує.

Олександр Еллерт забув про Ксенію Мішину

Сам Еллерт зараз більшість часу проводить на роботі та з донькою. Нещодавно разом із Елею він відвідав столицю Румунії, звідки поділився яскравими фото на своїй сторінці в соціальних мережах.