Рубрики: Шоу-бізнес
17.11.2021 09:32

Володимир Остапчук заявив, що заміський будинок дітям від першого шлюбу не дістанеться: “Дружина – юрист”

Популярний український телеведучий Володимир Остапчук щасливий у шлюбі з нотаріусом Христиною Горняк, разом з якою будує заміський будинок мрії. Кімнати для дітей від колишньої дружини там будуть, але претендувати на це майно вони не зможуть. Про це шоумен розповів під час спілкування з підписниками у соцмережах.
Поділитися

Вперше Володимир Остапчук одружився на Олені Войченко у 2007 році. У цьому ж шлюбі в пари народилися дочка Емілія та син Еван. Зіркову родину вважали міцною і навіть зразковою, допоки у 2020-му між ними не спалахнув гучний скандал на фоні розлучення. Ведучий пішов з родини до нової коханої, через що його охрестили зрадником, а Христину – розлучницею.

Почуття між ними виникли одразу, однак на той момент Остапчук був одружений на Войченко. Офіційно стосунки з Горняк шоумен розсекретив лише після розлучення з першою дружиною.

Нова дружина Володимира Остапчука Христина Горняк

Колишні досі не порозумілися і не можуть владнати питання щодо спільного виховання дітей. За словами Володимира, Олена не дозволяє йому бачитися з Емілією і Еваном. Вона ж, у свою чергу, заперечує звинувачення екс-чоловіка та запевняє, що він насправді зовсім не горить бажанням спілкуватися з дочкою і сином, а святим виставляє себе лише на публіку.

Через це батьки судяться за опіку над дітьми, водночас з чим Остапчук з новою дружиною зайнятий будівництвом сімейного гніздечка – заміського будинку мрії. Там буде одразу декілька дитячих кімнат – для Емілії з Еваном та для майбутніх малюків від нової коханої.

Колишня дружина Володимира Остапчука Олена Войченко та їхні діти

Раніше телеведучий казав, що це житло оформлятиме на Христину, однак заплутав фанатів відповіддю на питання підписника в Інстаграмі про те, яка наймудріша думка, котру він коли-небудь чув:

“Вова, ти зробив все, що міг. Вова, оформлюй житло на себе. Вова, розберися в криптовалюті. Вова, забудь і живи далі. Вова, купляй долари. Вова, навчись дякувати. Вова, сьогодні буде чудовий день”, – відповів Остапчук.

Володимиру Остапчуку порадили оформлювати майно на себе

За цим послідувало наступне питання: “А в сенсі оформлюй житло на себе, якщо говорив, оформиш на Христину? Вона ще й юрист”.

Володимир поспішив пояснити:

“По-перше, це жарт. По-друге, житло все одно в шлюбі ділиться порівну. В-третіх, якщо зі мною щось станеться, хочу щоб наше майно залишилося в цій родині – дружині і дітям. Дітям від першого шлюбу залишив 2 квартири і не збираюся на це майно претендувати. Дружина – юрист, в курсі, це мій усвідомлений вибір”.

Новий будинок Володимира Остапчука не дістанеться його дітям від першого шлюбу