|
18.11.2021 15:43

Ольга Сумська засвітила чорні вусики: спливли фото, на яких акторка ще не маскує свою “родзинку”

Ольга Сумська безумовно залишається ідеалом краси для багатьох українців. З юності вона втілювала в собі образ невинності, української вроди та природності. Струнка та чарівна, з довгим світлим волоссям, вона звонила з розуму десятки тисяч чоловік по всій країні. Але усі ми не ідеальні, і Ольга також. Давайте побачимо, яку родзинку подарувала їй природа.

Ольга Сумська засвітила чорні вусики

На днях Україна святкувала День студента.  З цієї нагоди піар-менеджери телеканалу “1+1” опублікували на офіційній сторінці компанії в соціальній мережі Instagram добірку фотографій, у якій вітчизняні зірки постали у зрілому віці і в юному, за студентських часів.

До цього фото колажу потрапили Лідія Таран, Соломія Вітвіцька, Влад Яма та інші зірки, які мають відношення до каналу. У добірці засвітилася і Ольга Сумська, і в доволі юному віці. Майбутній знаменитості на кадрах 15-16 років.

Ольга Сумська засвітила чорні вусики. Скріншот публікації на офіційній сторінці телеканалу

І неозброєним оком помітно, що дівчина мала чорні вусики, як і велика частина жінок в Україні, звісно. Неможливо не відзначити неймовірні зовнішні дані зірки у такому юному віці.

Зараз від вусиків не залишилося і сліду. Ольга Сумська — успішна акторка, кохана дружина, мати двох талановитих дівчат, бабуся двох онуків і навіть зразкова колишня дружина. Так, зараз жінка працює у театрі свого екс-чоловіка Євгена Паперного і гастролює Україною разом з його трупою. Ця фотографія доводить, що усі наші зовнішні недоліки в нашій голові, адже істина краса не вимірюється подібними речами, і точно не заводить добитися успіху.