|
19.11.2021 18:37

Як виглядає батько Тоні Матвієнко, якого Ніна Митрофанівна виставила з хати: сумний покинутий художник

Свого єдиного чоловіка Ніна Матвієнко зустріла ще в молодості. Коханим майбутньої зірки естради став син прославленого скульптора Івана Гончара Петро. Саме від нього він перейняв жагу до живопису і теж став митцем, чому потім вчив і власних синів Івана та Андрія. Третьою дитиною у їхньому з Ніною шлюбі народилася донечка Тоня, яка обрала шлях до сцени і пішла по стопах матері.

Чоловік та діти Ніни Матвієнко

Шлюб Гончара-Матвієнко вважався одним з найзразковіших серед української інтелігенції, адже у цьому році вони відсвяткували золоте весілля. Втім, у відвертому інтерв’ю для програми “Позаочі” Ніна Митрофанівна розповіла, що виставила чоловіка з хати. Відбулося це все спокійно, без скандалів:

“Я попросила чоловіка, щоб він мене покинув. Не було ні скандалу, нічого. Було розуміння, що від нього вже ніякого толку в будинку. Я сказала йому: “Іди собі, живи на дачі. Малюй. Скажи людям, що я погана, або ще щось. Говори про мене, що хочеш”. І всі говорять тепер, що він мене покинув”, – зізналася артистка.

Ніна Матвієнко покинула чоловіка та переселила його на дачу

Також Матвієнко зауважила, що майже все подружнє життя саме вона виконувала роль голови родини – забезпечувала сім’ю замість чоловіка. Крім цього, Гончар кілька разів дуже її підводив та навіть зраджував.

Петро облаштувався на дачі, а Ніна Митрофанівна разом з онуками, старшим сином-монахом, Тонею і зятем Арсеном Мірзояном живе в їхньому будинку. Попри негаразди у стосунках батьків, Антоніна час від часу ділиться спільними з ними фото. Світлина з батьком на її сторінці в Інстаграм теж є.

72-річний Петро Іванович – сивий чоловік з дещо сумним поглядом, хоча виглядає він навіть молодше, ніж насправді.