|
30.11.2021 10:03

Історія кохання Андрія Данилка і мами Вєрки Сердючки Інни Білоконь: що приховує зіркова парочка

Численних фанатів запального дуету провідниці Вєрки Сердючки та її кумедної мами Інни Адольфівни цікавить не лише їхнє сценічне життя. Особливу цікавість викликає особисте закулісся. І хоча вже багато років знаменитості міцно дружать, їм не перестають приписувати романтичні стосунки.

Що насправді пов’язує Данилка з мамою Сердючки

Жодного разу Андрій Данилко не представляв публіці своє кохання. Сам себе він називає однолюбом, однак хто та сама жінка, якій вдалося назавжди зайняти місце в серці співака, він приховує. Через це багатьом фанатам здається, що за дружбою насправді ховається велика любов.

Масла у вогонь додають оприлюднені у вільному доступі фото з відпочинку Сердючки з мамою десь за кордоном. На цих світлинах вони більше схожі на пару, адже друзі зазвичай так не цілуються.

Андрій Данилко поцілував маму Вєрки Сердючки

Крім того, в історії кохання з Білоконь Данилко одного разу сам розставив усі крапки над “і”, сам того не очікуючи. Так, артист став гостем YouTube-шоу “Слава+“, де разом з ведучим Славою Дьоміним зіграв у гру “Збреши мені”. Правила прості – на поставлені запитання гість має відповідати неправдою. Коли Дьомін поцікавився, чи був між Інною і Андрієм роман, той сказав: “Ні”, – після чого поспішно додав: “Оце я ляпнув, звісно”.

Хто батько єдиної доньки Інни Білоконь

Попри купу чуток про роман з Данилком, Інна заміжня за іншим чоловіком. Обранця зірки звуть Олег Білоконь, його стиль життя непублічний, тому на світських заходах він ніколи не супроводжує знамениту дружину. У пари є доросла донька Яна, якій вже 22 роки.

Дочка та чоловік Інни Білоконь

В пресі писали, що дівчина вже зробила батьків бабусею і дідусем, однак ця новина офіційно не підтверджена.