|
01.12.2021 17:50

Весь Дубай викупила: як виглядає палац Камалії та її чоловіка-багатія Захура – мармур, колони, антикваріат

Коли Камалія вийшла заміж за Мохаммада Захура, британсько-українського підприємця і мецената родом з Пакистану, дехто вважав, що це шлюб по розрахунку. Такі думки цілком зрозумілі, адже статки Захура оцінюються в не одну сотню мільйонів доларів, що в переводі на гривні становить мільярди. Втім, як не дивно, але саме багатства чоловіка на самому початку стосунків ледь не стали їх кінцем.

В інтерв’ю співачка розповідала, що одного разу коханому довелося виправдовуватися перед нею через те, що він вчергове залишив їй гроші і поїхав у справах. Мовляв, купує її розкішшю, однак Мохаммаду зрештою вдалося запевнити Камалію, що це нормально, коли чоловік забезпечує свою жінку.

Зараз зірка вже звикла до розкішного життя, у якому є місце елітним автомобілям, приватним літакам, штатом помічників і, звісно, величезному будинку, котрий більше нагадує справжній палац.

Де живе Камалія

Маєток Камалії і Захура знаходиться в Києві. На ньому розмістилися головний будинок сімейства, окрема будівля для прислуги, конюшня, спортзал з тренажерами, басейн і купа інших артибутів заможності.

Будинок Камалії та Захура

Інтер’єр триповерхового особняка можна описати так – по-багатому. Облаштуванням оселі співачка займалася власноруч:

“Камалія декор будинку зробила сама. Вона, напевне, весь Дубай викупила, все звідти везла”, – розповідав Захур в інтерв’ю Viva.

Тоді ж він зізнався, що у них в родині головна дружина – як вона скаже, так і буде.

Будинок Камалії та Захура Будинок Камалії та Захура

У коридорах і незліченних кімнатах палацу можна побачити мармур, позолоту, розписи на стінах, безліч антикваріату і предметів мистецтва. Ба більше, там є навіть колони.

Будинок Камалії та Захура

Це, до речі, не вся нерухомість Камалії і Захура. Також вони мають у власності будинки в Москві, Лондоні, Дубаї та на узбережжі Іспанії.