|
08.12.2021 16:38

Леся Нікітюк необачно засвітила золоту обручку на безіменному пальці: вже на порозі подружнього життя

Після новини про розрив з коханим, з яким Леся Нікітюк проживала в одному будинку, зірка не розповідала про жодні зміни в особистому житті. Але наприкінці 2021-го прямо у свій день народження вона все ж таки зробила невеличкий сюрприз своїм шанувальникам і зізналася, що більшість її поїздок за кордон були відбулися за рахунок її обранця. Втім, особистість коханого вона так і не відкрила.

Леся Нікітюк необачно засвітила золоту обручку на безіменному пальці

Леся Нікітюк необачно засвітила золоту обручку на безіменному пальці

Зараз телеведуча відпочиває разом з подругою на островах Кабо-Верде. Тому на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram регулярно з’являються нові кадри де відеоролики з курорту, де дівчата максимально розслабляються. На одному з таких відео Леся Нікітюк засвітила обручку на безіменному пальці лівої руки.

Леся Нікітюк необачно засвітила золоту обручку на безіменному пальці. Скріншоти особистої сторінки телеведучої

Під час зйомки Леся Нікітюк показувала, як вона насолоджується морськими трюфелями жахливого вигляду. Зірка дивувалася їхньому зовнішньому вигляду та демонструвала, що вони насправді з себе представляють.

Безпосередньо сама обручка, яка декілька разів потрапила у кадр, доволі грубої роботи з великим каменем посередині. Імовірно зроблена з золота, але, можливо, і з менш дорогоцінних металів. На жаль, камінь на відео розгледіти майже неможливо, тому і судити вартість дорогоцінності немає можливості.

Сподіватимемося, що до весілля телеведучої залишилося зовсім недовго і фанати нарешті натішаться.