|
13.12.2021 11:40

Святослав Гринчук вперше показав свою дочку: ведучий “ТСН” поза камерами перетворюється на турботливого тата

Святослав Гринчук народився у Львові 16 січня 1985 року. В дитинстві він грав на скріпці та фортепіано, цікавився географією і вже тоді мріяв стати журналістом. Навіть у Святого Миколая маленький Святослав просив печатну машинку. Так після навчання у Львівському університеті на факультеті журналістики Гринчук вперше влаштувався на телебачення. Ба більше, саме любов до професії звела майбутню зірку “плюсів” з коханням усього життя – дружиною Христиною.

Пара познайомилася у школі журналістики, згодом вони разом вчилися на одному курсі вузу, зустрічатися почали у 2006-му, а одружилися лише через 11 років у 2017-му. Кількома місяцями пізніше після затишного весілля на березі моря у подружжя народилася донечка, яку вони назвали незвичайним ім’ям Дзвінка.

Дружина Святослава Гринчука

Дівчинка одночасно схожа і на тата, і на маму, у дитсадок не ходить, але відвідує танцювальний гурток. Як розповідав Святослав, планам піти в садочок завадила пандемія. Рік тому вони з дружиною вирішили відтермінувати це питання, а оскільки з того моменту нічого не змінилося, то й зараз турботливі батьки обирають няню замість саду.

У себе в Інстаграмі Гринчук показав кілька кадрів з концерту Дзвінки у дитячому танцювальному колективі:

“Сьогодні в клубі були танці. Фото із примою”, – підписав світлини ведучий.

Святослав Гринчук вперше показав свою дочку

Схоже, Дзвінка не боїться уваги публіки і з легкістю виходить на сцену перед залом глядачів. Уся в тата! До речі, чекати на братика чи сестричку дівчинці не доводиться. У програмі “Світське життя” Святослав Гринчук зізнався, що про це навіть мови не йде.