|
13.12.2021 12:23

Обрізала волосся та зробила модну стрижку боб-каре: 43-річна Ані Лорак змінила зовнішність заради екс-чоловіка

Нещодавно стало відомо, що колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу одружується з новою пасією – молодою візажисткою Лілією з Києва. Ця подія повністю перекреслила надії фанатів на возз’єднання співачки з турком, якому вона досі присвячує пісні, хоча офіційно пара розлучена ще з початку 2019-го, до того ж з ініціативи зірки. Тріщину шлюб дав через неодноразові зради чоловіка в той час, як його знаменита дружина гастролювала з концертами.

Колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу та їхня дочка Софія

Попри те, що артистка не афішує подробиці сімейної драми, усі свої почуття вона виплескує в творчості. У нових хітах з альбому “Я жива” Ані Лорак співає про те, як їй було боляче від того, що всі мрії про вічну любов виявилися марними, адже в коханому так багато фальші.

Разом з оновленням репертуару співачка змінила імідж. Так, на червону доріжку премії “Золотий грамофон” вона вийшла у сріблястій мікросукні з відкритим верхом і високим розрізом на стегні. Цей образ вона доповнила шубою з пір’я, але найбільшу увагу привернула нова зачіска Лорак – подовжене боб-каре з чубчиком.

Схоже, це може стати крапкою в її історії з Муратом, адже дуже часто за порозі змін жінки вдаються до експериментів з волоссям.

Ані Лорак народилася і виросла в місті Кіцмань Чернівецької області. Дитинство майбутньої зірки було важким, тож свій щасливий білет у світ шоу-бізнесу після перемоги на місцевому музичному конкурсі “Первоцвіт” Кароліна не впустила. Вже в 14 років вона підписала свій перший професійний контракт з Юрієм Фальосою, тож часу на отримання вищої освіти у неї взагалі не було. Втім, це не завадило Лорак стати однією з найзатребуваніших артисток вітчизняної естради.

Більше цікавих фактів з життя знаменитості на YouTube-каналі “Одна минута”: