|
14.12.2021 23:55

Не змогли пробачити одне одного: історія кохання Пономарьова і Мозгової, яка завершилась грандіозним скандалом

Коли Олександр Пономарьов та Олена Мозгова вступили у стосунки, у спадкоємиці відомого композитора вже була донька від іншого чоловіка. Кохання молодого музиканта було настільки сильним, що він прийняв маленьку Зою, як власну доньку. Незабаром у пари з’явилася спільна донечка Женя. З весілля пара не поспішала, адже продюсерка не вірила у шлюб, а незабаром стало зрозуміло, що почуттів у неї не має.

Історія кохання Пономарьова і Мозгової, яка завершилась грандіозним скандалом

Історія кохання Пономарьова і Мозгової, яка завершилась грандіозним скандалом

Новина про розлучення двох зірок розійшлася, як грім серед ясного неба. Микола Мозговий, який самого початку не вподобав Пономарьова, завзято шукав юристів, які допоможуть йому відсудити квартиру у співака для його онучки Євгеній. Тоді Олена не зволікала і пояснила журналістам, що розірвала стосунки через те, що закохалася. Але факт фізичної зради повністю заперечила.

Історія кохання Пономарьова і Мозгової, яка завершилась грандіозним скандалом

І все ж таки, у Олександра Пономарьова, певно залишилися образи. Через 15 років, які нібито позитивно вплинули на стосунки колишніх закоханих, він дає інтерв’ю, в якому розповідає, що Олена Мозгова йому зрадила. Продюсерка не змогла стерпіти подібного кроку від співака і публічно звернулася до нього з проханням забути її назавжди, і більше ніколи не обговорювати з журналістами. Чоловік проігнорував скандальне повідомлення екс-дружини. Олена наполягає на тому, що ніколи не вчиняла з чоловіком так, як він це подає. Найіронічніше у цій історії — факт того, що Олександр Пономарьов зраджував своїй наступній дружині Вікторії Мартинюк.