Рубрики: Шоу-бізнес
18.12.2021 20:42

Як виглядає коханка 46-річного Святослава Вакарчука, яка народила йому первістка та зруйнувала 20-річний шлюб

2021-го вірний та зразковий сім'янин Святослав Вакарчук вразив фанатів неприємною правдою: артист зраджував раптово покинув дружину, яка була розчавлена новиною про розрив.
Поділитися

Про зради Святослава Вакарчука ЗМІ писали неодноразово, але глядачі не хотіли вірити, що людина, яка пише настільки серйозні та високі тексти, здатна на невірність. Втім, виявилося, що музикант таке здатен на подібні речі.

Як виглядає коханка 46-річного Святослава Вакарчука, яка народила йому первістка

Навесні 2021-го прогриміла наче грім серед ясного неба новина про розлучення музиканта та його дружини Лялі, з якою він прожив у шлюбі 20 довгих років. У пари начебто не було спільних дітей, а Святослав виховував доньку коханої від першого шлюбу. Новина про розрив настільки шокувала колишню дружину артиста, що вона потрапила до лікарні. Однак, влітку з’ясувалося, що не тільки розлучення вплинуло на стан Лялі.

Як виглядає коханка 46-річного Святослава Вакарчука, яка народила йому первістка

Стало відомо про народження його первістка. На світ з’явився хлопчик на ім’я Іван. Його поява якраз доводиться на той відрізок часу, коли Святослав наважувався повідомити Фонарьовій про кінець їхніх стосунків.

Як виглядає коханка 46-річного Святослава Вакарчука, яка народила йому первістка

Звісно, журналісти почали нишпорити у пошуках жінки, яка змогла зруйнувати міцну сім’ю та подарувати музиканту омріяного первістка. Як відомо, нею стала Євгенія Яцута. Доволі талановита людина і не менш заможна.

Руда красуня ніяк не виказувала своїх стосунків з зіркою, однак їх неодноразово бачили разом на знімальних майданчиках і відмічали близькі взаємини між ними. Євгенія вирішила не виходити на світло і припиняє перебувати у тіні артиста, який всіляко намагається захистити новостворену сім’ю від цікавості фанатів та преси. Ба більше, піар-відділ групи “Океан Ельзи” сильно просив аудиторію не кидатися на Вакарчука, який тільки став батьком і дочекатися офіційних коментарів.